Ga naar content

Politie roept opnieuw getuigen op van overval op cafetaria

Laatste update:

Brummen - In het onderzoek naar de overval op een cafetaria aan de Schoolstraat op 25 oktober doet de politie opnieuw een oproep aan getuigen om zich te melden. Er zijn intussen drie aanhoudingen verricht in deze zaak, maar de politie heeft nog enkele vragen en wil graag met getuigen spreken.

De overval vond plaats op vrijdagavond 25 oktober tussen 20:00 en 20:10 uur. Twee mannen kwamen de cafetaria binnen en eisten geld van de medewerker. Een derde persoon bleef buiten staan. Het onderzoek leidde naar een drietal verdachten. Op dinsdag 26 november werd een 19-jarige man uit Brummen aangehouden. Twee dagen later werden twee minderjarige verdachten aangehouden. 

Man met hond

Om meer duidelijkheid te krijgen over de rol van de verdachte die buiten stond, doet de politie opnieuw een beroep op getuigen. Rond de tijd van de overval zou een man met hond in de directe omgeving van de cafetaria op straat zijn aangesproken door een van de verdachten, die de weg vroeg naar het station. De politie wil graag in contact komen met deze getuige. Daarnaast roept de politie overige getuigen op zich te melden. Alle informatie, hoe klein het ook lijkt, kan cruciaal zijn voor het oplossen van deze zaak. Contact opnemen kan via 0900-8844 of 0800-7000 als u anoniem wilt blijven. Het is ook mogelijk om via het tipformulier contact met ons op te nemen.

2019476813^JR

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: