Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen overval op 83-jarige vrouw

Gepubliceerd op:

Beverwijk - De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving van de 83-jarige bewoonster van een pand aan de Heemskerkerweg in Beverwijk. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op te.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Op donderdagavond omstreeks 20.40 uur zat de vrouw in haar woonkamer televisie te kijken.  Zij denkt dat zij de deurbel hoort en kijkt uit het raam of er iemand voor de deur staat. Zij ziet niemand, maar wel dat haar tuinhekje nog openstaat. Zij besluit naar buiten te gaan om het tuinhek te sluiten.

Als de vrouw de voordeur open doet, komen er  twee mannen van om de hoek van het huis en duwden haar terug haar woning in. Het slachtoffer verzet zich en weet naar buiten te komen. Hier staat een derde man. Als de vrouw hard begint te schreeuwen, gaan de overvallers er hardlopend vandoor. Bij de overval werd niets buitgemaakt. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Gealarmeerde buren zoeken de buurt af naar de overvallers. Ook de politie stelt een onderzoek in. De verdachten worden echter niet meer aangetroffen.

2019020574