Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee mannen aangehouden verdacht van vernieling en bedreiging.

Gepubliceerd op:

Tilburg, Rijen - De politie heeft woensdagavond twee mannen aangehouden in Rijen. Ze worden ervan verdacht eerder op de dag een ruit ingeslagen te hebben en bedreigingen te hebben geuit.

Op woensdag 20 februari 2019 om 16.50 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een conflict aan de Prunusstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er een ruit vernield was en dat er iemand gewond was door een mes. Ambulancepersoneel bekeek het slachtoffer die maar een geringe verwonding had. Er waren bij een woning twee bekenden langsgekomen. Dat contact ontaardde in een conflict  waarbij een ruit vernield was. Op het moment dat de twee mannen de bewoner met een mes bedreigden wilde hij ook een mes pakken waarbij hij zich zelf verwondde. De verdachten waren al weggereden in een auto. Er is een aangifte opgenomen en de recherche startte een onderzoek.

Aanhouding

Om 20.45 uur zagen agenten de auto rijden in Rijen. Twee inzittenden van de auto, waar de namen van bekend waren, werden aangehouden voor de vernieling en bedreiging. De twee Tilburgers van 27 en 23 jaar zijn ingesloten aan het bureau.