Ga naar content

Brievenbussen beschadigd, recherche zoekt getuigen

Laatste update:

Voorburg - Donderdagochtend 28 februari hoorden bewoners van een portiekflat aan de Bruijnings Ingenhoeslaan een harde knal. Vervolgens bleek een aantal brievenbussen van de flat beschadigd te zijn. De recherche zoekt getuigen van deze vernieling.

Wegrijdende politieauto met zwaailicht in nacht

Rond 01:50 uur ontving de politie een melding van de vernieling. De recherche kwam gelijk ter plaatse om sporen veilig te stellen. Omdat het niet de eerste keer is dat er in de afgelopen weken voorwerpen zijn beschadigd in Voorburg, neemt de politie deze vernieling hoog op. Het achterhalen van de daders van deze, en andere vernielingen is voor het politieteam Leidschendam/ Voorburg van de hoogste prioriteit. Alle informatie is welkom!

Getuigen gezocht

Weet u meer over dit incident? Was u in de buurt vannacht en heeft u verdachte personen of voertuigen gezien? Of geldt dit voor de afgelopen dagen? Neem contact met ons op! Dat kan per telefoon via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via social media kunt u een melding doen via het Facebookaccount van Politie Leidschendam/ Voorburg.