Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Fietser er vandoor na aanrijding

Laatst gewijzigd op:

Middelburg - Zaterdag 2 februari kwamen twee fietsers op De Overloper met elkaar in botsing. Ze vielen allebei en een van de fietsers, een 16-jarige Middelburger, verloor het bewustzijn. De andere fietser is er na de aanrijding vandoor gegaan. De politie is op zoek naar deze persoon en eventuele getuigen.

Het slachtoffer fietste met een andere jongen rond 19.00 uur op het fietspad toen hij plots op een tegenligger botste. Daarbij vielen ze allebei, de tegenpartij ging er vervolgens vandoor. De jongen gewond achterlatend.

Signalement

Van de fietser is een signalement bekend. De jongen had een getinte huid, droeg een pet, had zwart krullend haar en droeg een koptelefoon op zijn hoofd. Hij droeg een blauwe gewatteerde jas van het merk P.J.S en een Louis Vuitton tasje. Hij reed op een witte elektrische fiets.

Getuigen

Een vrouw zou kort na het ongeval zijn langsgefietst, zij zou een belangrijke getuigen kunnen zijn. Bent u getuige geweest van dit ongeval? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen.