Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Vluchtend vijftal komt niet ver

Gepubliceerd op:

Twello - De politie heeft vanmorgen vijf personen op het station in Twello aangehouden nadat ze met hun auto waren gecrasht en gevlucht. Het gaat om vijf mannen tussen de 18 en 21 jaar, allemaal uit ’s-Hertogenbosch.

Rond half 5 vanmorgen kwam het voertuig bij Zwolle door de ANPR vanwege een verdachte situatie. Nadat agenten de auto een stopteken hadden gegeven sloegen de vijf mannen in de auto op de vlucht. Tijdens de vlucht werden er verschillende goederen, vermoedelijk van diefstal afkomstig, uit de auto gegooid. Na een wilde achtervolging crashte de auto op de Blikkenweg in Twello, waarna de vijf inzittenden weg vluchtten. De politiehelikopter en de hondengeleider werden ingezet om het vluchtende vijftal te vinden. Na een korte zoekactie werden de vijf mannen op het station in Twello uit de trein gehaald en aangehouden.

Getuigenoproep

Ondanks dat we vijf mannen hebben aangehouden zitten we toch nog met een aantal vragen. Woont u in de buurt van de Blikkenweg in Twello en heeft u één of meerdere mannen zien vluchten? Of heeft u andere informatie die ons verder kan helpen in het onderzoek? Dan horen we dat graag! U kunt ons bereiken via 0900 8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via 0800 7000. 

2019058319 AC