Ga naar content

Politie onderzoekt mogelijke ontvoering

Laatste update:

Amstenrade - De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke ontvoering van een vrouw op de Hommerter Allee in Amstenrade, vrijdagmorgen rond 8 uur. De vrouw is waarschijnlijk tegen haar wil, in een auto getrokken, die er vervolgens vandoor is gegaan.

Ontvoering Amstenrade

De politie kreeg rond 8.00 uur vrijdag een melding van een getuige die zag dat een vrouw ruzie had met een man op straat. Vervolgens kwam er een witte Volvo aangereden met daarin een tweede man. De vrouw werd vermoedelijk tegen haar wil, in de auto geduwd, en deze reed vervolgens met beide mannen en het slachtoffer weg in de richting van Nuth. De politie heeft op dit moment weinig aanknopingspunten in de zaak. De vrouw is rond de 15 – 25 jaar oud en droeg opvallende rose kleding. In het kenteken van de witte Volvo zit waarschijnlijk de combinatie ‘1-ZFF’.

Getuigen gezocht
Heeft u informatie over de verblijfplaats van deze vrouw of meer informatie over de auto, verdachten of andere tips. Of mist u iemand in uw omgeving die voldoet aan dit summier signalement. Bel dan met de politie via 09008844. Bij spoed kan gebeld worden met 112, bijvoorbeeld als u de auto of vrouw ziet.