Ga naar content

Uitzending Bureau Brabant maandag 7 januari

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Helmond, Uden, Breda - Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 7 januari uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals een mishandeling met een honkbalknuppel in Uden. Hiernaast blikken wij terug op twee zaken die eerder zijn uitgezonden. Nog steeds vragen wij uw hulp bij het oplossen van de woningoverval in Helmond die in september vorig jaar plaatsvond en de vermissing van Henk-Kris Heeren uit Breda. Hij wordt sinds 19 september 2018 vermist.

Mishandeling met honkbalknuppel

Uden - Op 20 oktober 2018 werd er even na 18.00 uur aangebeld bij een woning op de Kruisherenstraat. De bewoner deed open en zag twee mannen in DHL-kleding voor de deur staan. Een van hen had een langwerpige kartonnen doos bij zich, de andere man zei iets onverstaanbaars in het Engels. De man hoorde zijn naam noemen en vroeg wat de mannen wilden. Een van de mannen pakte toen een honkbalknuppel uit de kartonnen doos. Het slachtoffer werd hiermee meerdere malen geslagen. Vervolgens zijn de belagers gevlucht in de richting van de Burgemeester Buskensstraat. De mannen zijn zichtbaar op camerabeelden.

Overval op een woning - terugblik

Helmond - Een 58-jarige Poolse man wordt op dinsdagochtend 25 september tussen 7 en half 8 in zijn huis aan de Tournooistraat in Helmond overvallen. Twee Pools sprekende mannen komen zijn huis in, mishandelen hem en gaan er met wat geld en een ketting vandoor. In onze eerdere uitzendingen besteedden we al aandacht aan deze zaak met onder andere een uitgebreide reconstructie.  

Vermissing van de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda - terugblik

Sinds woensdag 19 september jl. om 16.00 uur wordt de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist. Hij was die woensdagmiddag in zijn auto vertrokken nadat hij zijn 2-jarige zoontje bij zijn moeder had afgezet in Breda Noord. Henk reed in een grijze Toyota Aygo voorzien van het kenteken 49-SP-DH. Henk was kerngezond en had geen psychische problemen. Ook was hij nog nooit langere tijd van huis geweest. Zijn auto werd op woensdag 3 oktober jl. onbeheerd aangetroffen op de Hoogstraat in Waalre.


Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.