Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden na diefstal vanaf balkon

Laatst gewijzigd op:

Delft - Een getuige belde op zaterdagavond 19 januari om 20:30 uur met de politie en vertelde dat er zojuist goederen gestolen waren vanaf een balkon bij een woning aan de Hugo de Grootstraat. Agenten kregen een goed signalement mee en hielden een verdachte, een 38-jarige man uit Delft, in de Phoenixstraat aan. De verdachte is kort na zijn aanhouding met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, omdat hij tijdens de diefstal gewond raakte aan zijn hand.

Ambulance

De getuige vertelde dat de dief via het dak op een balkon klom en vervolgens goederen meenam. Echter viel hij kort daarna vanaf het balkon op straat, waarbij hij hard ten val kwam. Na de val liep de man gewond  weg richting de Phoenixstraat. En daar hielden agenten de 38-jarige aan. Direct na zijn aanhouding is voor behandeling per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Inmiddels zit hij vast aan het politiebureau, waar hij wordt gehoord.

Het slachtoffer deed aangifte van de diefstal.

Bel 1-1-2
Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl.