Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van branden Voorhout

Gepubliceerd op:

Voorhout - Eind vorig jaar vonden er meerdere branden plaats in Voorhout en de nabije omgeving. De politie startte een onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Politielogo op motorkap politieauto

In december werd in Voorhout een brandje ontdekt onder een heimachine. Diezelfde maand vatte een prullenbak vlam. In november was het net buiten het dorp Voorhout ook een aantal keer raak. Op donderdag 15 november ging begin van de avond op de Tweede Elsgeesterweg een paardentrailer in vlammen op. Een paar dagen later, op 19 november, ontstond er brand in een paardenstal aan de Tweede Elsgeesterweg. Bij deze brand kwamen toen drie paarden om het leven. Op 29 november kwam er een melding binnen van een brand in een schuur aan de Rijnsburgerweg. Op diezelfde Rijnsburgerweg stond op woensdag 16 januari een container in brand.

Oproep getuigen

De politie doet onderzoek naar de branden en komt graag in contact met mensen die hier meer informatie over hebben. Heeft u meer informatie die mogelijk met één of meerdere branden te maken heeft? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.