Ga naar content

Na maand nog altijd geen spoor van Bart van Betuw

Laatste update:

Rosmalen - Bijna een maand na zijn vermissing is er nog altijd geen spoor van de vermiste Bart van Betuw uit Rosmalen. De recherche is op zoek naar iedereen die meer weet over deze zorgwekkende verdwijning.

Op woensdag 2 januari verliet hij met onbekende bestemming zijn appartement aan de Herman Moerkerklaan in Rosmalen. Mogelijk is hij daarvoor nog op station 's-Hertogenbosch Oost geweest. Bart droeg een halflange blauwe gewatteerde jas en een zwarte broek, donkere schoenen en een donkerkleurige trui.

Scenario's

De recherche is sinds begin deze maand betrokken bij zijn vermissing en heeft nog veel vragen: “Het is voor ons een groot raadsel waar hij gebleven is en wij houden rekening met verschillende scenario’s. Wij maken ons zorgen om de toestand van Bart en hopen dat mensen ons kunnen helpen. Uit ons onderzoek blijkt dat hij mogelijk op de dag van zijn verdwijning nog in de omgeving van Bavel is geweest. Misschien had hij daar een afspraak. Daarna is hij in ieder geval nog gezien bij zijn appartement aan de Herman Moerkerklaan. Hij verliet het gebouw rond 22.15 uur op 2 januari, maar sindsdien ontbreekt ieder spoor van hem”, zo vertelt de recherche.

Zoektocht

In een bosgebied van landgoed De Wamberg in Berlicum werd eerder gezocht met onder meer zestig vrijwilligers van het Veteranen Search Team naar sporen. Die zoektocht leverde niets op en ook andere manieren om zijn verblijfplaats te achterhalen leidde tot niets.

Wie weet meer?

De recherche wil graag in contact komen met iedereen die meer weet over wat Bart van Betuw is overkomen. Wie heeft hem gezien in de buurt van Bavel en wie weet wat hij op de dag van zijn verdwijning allemaal heeft gedaan? Had hij conflicten of andere problemen? Wie heeft hem nog gezien na 2 januari? Alle informatie is welkom bij de recherche op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.