Ga naar content

Overzicht wijkagenten Huizen

Laatste update:

Huizen - In dit bericht staat een overzicht van alle wijken en de naam van de betreffende wijkagent in Huizen.

Met het vertrek van wijkagent Menno Mulder én de aanstelling van wijkagent Walter Langendorff, is het een mooi moment om de wijken en de wijkagenten weer eens onder de aandacht te brengen. Hieronder een overzicht per wijk:
 

Huizen - Huizermaat

Jojanneke Bakker

Huizen - Centrum

Henk Koster

Huizen – Huizerhoogt, Westereng, Sijsjesberg, Crailo, Bikbergen, Plaveen en Flevo

 

Walter Langendorff

Huizen – Stad en Lande, Bovenweg en de Zenderwijk

Shane Elberse

Huizen – Bovenmaat en 4e Kwadrant

 

Danny Houkes

Jeugdagent Huizen

 

Katinka Vermaat

 

Wijkagenten op politie.nl en social media

Op Politie.nl onder Mijn buurt vind je jouw wijkagent; je kunt met hem/haar contact opnemen. Een aantal wijkagenten zijn te volgen via Twitter, Facebook of Instragram door het icoontje bij de naam aan te klikken.

Het is ook mogelijk (nieuws)berichten van de politie volgen via Facebook en Instagram.
Politie Huizen op Facebook : https://www.facebook.com/politiehuizen/
Politie Huizen op Instagram: https://www.instagram.com/politie_huizen/

Taken wijkagent

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

Externe partners
Het onderhouden van contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties, valt ook onder het takenpakket van de wijkagent. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

In contact met de wijkagent

Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via www.politie.nl.