Ga naar content

Onderzoek na aantreffen lichaam in Nijmegen

Laatste update:

Nijmegen - De politie is een onderzoek gestart naar een overleden persoon die werd gevonden langs de Nieuwe Ubbergseweg in Nijmegen. Er wordt uitgegaan van een misdrijf.

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Rond 16.00 uur kreeg de politie een melding dat er een overleden persoon langs de Nieuwe Ubbergseweg lag. Agenten zijn gaan kijken en troffen daar inderdaad een stoffelijk overschot aan. Er werd meteen een onderzoek ingesteld waarbij wordt uitgegaan van een misdrijf. De identiteit van de persoon is nog niet vastgesteld.

Onderzoek

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. De omgeving is afgezet en er is een Plaats Delict-Unit geplaatst van waaruit de recherche haar werk kan doen. Het onderzoek gaat vanavond nog door tot 23.00 uur. Daarna wordt de PD (Plaats Delict) bewaakt. Morgen gaat de politie verder met het onderzoek.

Heeft u meer informatie?

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die ons verder kan helpen met het onderzoek en heeft u nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900 8844. Liever anoniem uw melding doorgeven? Bel dan 0800 7000.

2019322617 (AC).