Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Straatnaamborden gestolen in Weesp, de politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op:

WEESP - In de vroege ochtend van zaterdag 20 juli haalden twee mannen het straatnaambord van de Achteromdwarsstraat in Weesp van de paal af. Ook werden andere straatnaamborden gestolen. De politie is op zoek naar getuigen.

Politielogo op zijkant politieauto

Tussen 04.45 uur en  05.00 uur ontving de politie de melding dat het straatnaambord van de Achteromdwarsstraat van de paal werd gehaald door twee mannen. Het bord werd tussen de fietsen gelegd. Vervolgens reden de mannen op een zwarte scooter weg. Even later kwamen zij terug om het bord op te halen. Een oplettende bewoner had deze inmiddels veilig binnen gelegd. Na een kansloze zoekpoging reden de twee dieven weer weg.

Diezelfde nacht werd ook een bord van Kostverlorenstraat, een bord van de Middenstraat en van de Kromme Elleboogsteeg gestolen. Mogelijk werden ook deze weggehaald door dezelfde mannen op een zwarte scooter.

Signalement
De bestuurder van de scooter droeg een donkere jas en een donkergrijze broek. Verder droeg hij zwarte schoenen met een witte zoolrand en een zwarte helm. De tweede verdachte droeg een zwarte jas met een capuchon die licht is aan de binnenkant, een lichte broek en zwarte schoenen. Ook hij droeg een zwarte helm.

Uw tip!
De politie is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien van deze diefstallen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.