Ga naar content

Carjacking in Amersfoort – recherche zoekt getuigen

Laatste update:

AMERSFOORT - Op donderdag 18 juli 2019 vond een carjacking plaats in Amersfoort. Twee overvallers met bivakmutsen trokken een vrouw uit haar auto en reden ermee weg. De recherche is op zoek naar getuigen.

Politieauto met zwaailicht in de nacht

Rond 21:40 uur zag een getuige dat op een parkeerterrein van een restaurant langs de snelweg A1 ter hoogte van Amersfoort-Noord, twee mannen met bivakmutsen een vrouw uit haar auto trokken en er vervolgens met die auto vandoor gingen. Het voertuig is een grijze Volkswagen Cross Touran met aan de zijkant het opschrift ‘CROSS TOURAN’ en had een Duitse kentekenplaat.

Diverse politie-eenheden hebben uitgekeken naar de auto, maar deze werd niet meer aangetroffen. Nadat de vrouw uit de auto werd gesleurd en de daders er vandoor gingen reed er tegelijkertijd ook een ander voertuig weg.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van deze brutale carjacking aan de Maanlander in Amersfoort? Heeft u meer informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Of weet u van wie hetandere voertuigen is of bent u de eigenaar hiervan? Neem dan contact op met ons op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of gebruik het onderstaande tipformulier.