Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Politie zoekt getuigen en camerabeelden van mogelijk misdrijf

Gepubliceerd op:

Haps - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen of bruikbare camerabeelden van een incident in Haps in de nacht van zondag 21 op maandag 22 juli 2019

Politielogo op zijkant politieauto

Collega’s kwamen rond 2.20 uur ter plaatse op een feestje in het café bij sporthal De Stappert aan de Beerseweg. Daar bleek dat een 25-jarige bezoekster al ongeveer twee uur vermist werd. Haar vriend en andere bezoekers hadden reeds naar haar gezocht, maar kregen geen contact.
Ook de collega’s hebben daarop in de omgeving naar haar uitgekeken. Enkele minuten later kregen zij de melding dat de jongedame terecht was. Ze werd aangetroffen tussen de bosschages van een speeltuintje tussen de Groes en de Overweg. Ze is door haar vrienden en onze collega’s opgevangen.  De vrouw was fysiek in orde, maar kan zich zelf weinig meer herinneren. Vooralsnog gaan we er van uit dat er sprake zou kunnen zijn van een misdrijf.

Onderzoek

De politie wil heel graag helder krijgen wat er nu precies is gebeurd en deed daarom al onderzoek. Zo is er gekeken naar sporen op de route tussen de Stappert en de speeltuin en werd er ook buurtonderzoek gedaan. Dat heeft echter nog geen duidelijkheid gegeven.

Gele hoodie

Uit de summiere verklaring van de jonge vrouw bleek dat ze mogelijk bij haar vertrek uit de Stappert een man met een opvallende gele ‘hoodie’ heeft gezien. De politie zou uiteraard graag met deze persoon in contact komen of informatie krijgen over wie hij kan zijn. Dit zou een belangrijke getuige kunnen zijn.

Camera

Ook is het mogelijk dat er mensen zijn die een beveiligingscamera hebben in de omgeving van de Stappert en de speeltuin. Het mag duidelijk zijn dat de politie geïnteresseerd is in deze beelden. Dat gaat dan met name om beelden die opgenomen zijn tussen 24.00 uur en 3.00 uur in de nacht van zondag op maandag.

Contact

Weet u iets? Heeft u informatie over de man met de gele hoodie? Heeft u camerabeelden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000. U kunt ook het bijgevoegde tipformulier invullen.