Ga naar content

Tweede arrestatie na schietincident

Laatste update:

Rosmalen - De politie hield zaterdagavond 6 juli een man uit Rosmalen aan vanwege betrokkenheid bij een schietincident in Rosmalen. Dat vond plaats op donderdagmiddag 4 juli midden in een woonwijk. Eerder werd al een verdachte uit ’s-Hertogenbosch aangehouden.

In de boeien, aangehouden

Bij de meldkamer kwam die donderdagmiddag rond 17.00 uur informatie binnen dat er op een woning aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen geschoten was. Er zou vanuit een auto geschoten zijn. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Binnen een uur na de melding arresteerde de politie in zijn woning in ’s-Hertogenbosch een 27-jarige verdachte.

Tweede verdachte

Verder onderzoek leidde uiteindelijk naar de 21-jarige verdachte uit Rosmalen. Hij werd gisteren door het arrestatieteam van de politie aangehouden op de N65 tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Ook deze man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident en zit vast voor verder onderzoek.

Iets gezien of gehoord?

We sluiten meer aanhoudingen niet uit. De politie doet een klemmend beroep op alle betrokkenen om zichzelf te melden op het politiebureau. Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is en waarom, is ook nog in volle gang. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben spreken we graag. Woon je in de buurt en heb je bewakingsbeelden die nog niet met ons gedeeld zijn? Was je in de buurt en heb je foto’s of filmopnames gemaakt die ons kunnen helpen? Laat het ons weten. Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Online tippen en beeldmateriaal uploaden kan ook door onderstaand tipformulier in te vullen.