Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van aanrijding met letsel

Gepubliceerd op:

Den Bosch - Maandag 10 juni, rond 17.55 uur, raakte een 40-jarige vrouw gewond nadat ze door een crossmotor werd aangereden op de Churchilllaan in Den Bosch. Ze liep meerdere botbreuken op en ligt in het ziekenhuis. De crossmotor is achtergebleven en de bestuurder vluchtte weg.

De bestuurder sprong mogelijk achterop bij een tweede crossmotor. Ook naar deze tweede crossmotor en bestuurder wordt uitgekeken. We hopen uiteraard dat beide personen zich bij de politie melden. Dit hebben zij echter nog niet gedaan.

Onderzoek

Het onderzoek naar de aanrijding is in volle gang. De crossmotor die is achtergebleven blijkt afkomstig te zijn van diefstal. Deze is in beslag genomen en wordt uitvoering onderzocht door specialisten van forensisch onderzoek. Ook bleef er een petje op de plaats van het ongeval achter dat mogelijk van de gevluchte bestuurder is. Het petje wordt onderzocht op DNA. We zijn vandaag opnieuw met een aantal getuigen in gesprek en hebben even kort met het slachtoffer kunnen spreken. Van haar wordt op een later moment een verklaring opgenomen.

Wie weet meer?

We hebben al met verschillende getuigen gesproken. Hebben we nog niet met u gesproken maar heeft u wel belangrijke informatie voor ons, laat het ons weten! We komen graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, dit kan via 0800-7000. Beschikt u over digitale beelden die ons mogelijk kunnen helpen? Deel deze dan met ons, we willen ze graag zien. Via onderstaand tipformulier kunt u het beeldmateriaal met ons delen.