Ga naar content

Getuigen gezocht van schietincident Wolvendijk

Laatste update:

Eindhoven - Wij zijn op zoek naar getuigen van het schietincident op de Wolvendijk zaterdag 1 juni rond 16.00 uur. Een 50-jarige man uit Nuenen raakte daarbij gewond aan zijn been. Het is onduidelijk door wie en van waaruit werd geschoten. Wij doen onderzoek naar het schietincident en alle informatie is welkom.

Agente bakent gebied af met politietape

Het slachtoffer fietste die middag over het fietspad toen hij merkte dat hij gewond was geraakt. Hij bleek beschoten te zijn. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en mocht na behandeling naar huis. Wij hebben op de Wolvendijk en in de omgeving onderzoek gedaan en daarbij zijn meerdere projectielen afkomstig uit een vuurwapen aangetroffen.

Het onderzoek op de Wolvendijk is zaterdagavond afgerond. We bekijken verder of er camerabeelden beschikbaar zijn en doen onder andere buurtonderzoek. Heb je iets gehoord of gezien van het schietincident? Tips zijn welkom op 0900-8844 en dat kan ook anoniem op 0800-7000. Tips kunnen ook worden doorgegeven met behulp van het tipformulier hieronder. 

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9C8tfHpJqHM