Ga naar content

Identiteit aangetroffen lichaam Westdorpe onbekend, politie vraagt u om hulp

Laatste update:

Westdorpe - Het stoffelijk overschot dat gisteren in een weiland in Westdorpe is aangetroffen, blijkt van een vrouw te zijn. Dat is gebleken uit het onderzoek dat de politie heeft ingesteld. Tot op heden is de identiteit van het slachtoffer niet vastgesteld. Daarom roept de politie de hulp in van het publiek. Weet u wie het slachtoffer is, mist u iemand in uw directe omgeving of heeft u andere informatie? Bel dan nu de politie, op 0900-8844.

Politielogo op motorkap politieauto

Een voorbijganger vond het lichaam van de vrouw zaterdag 22 juni rond het middaguur in een weiland aan deSint Anthoniekade en waarschuwde de politie. De plaats waar het slachtoffer is aangetroffen, ligt enkele meters van de grens met België. Gezien de verwondingen aan het lichaam van de vrouw gaat de politie uit van een misdrijf.

Het signalement van de vrouw is:

  • blanke vrouw tussen de 50 en 65 jaar oud
  • kort rossig haar
  • normaal postuur
  • ongeveer 1.60 meter lang
  • geen sieraden of tatoeages
  • de vrouw droeg geen kleding.

Help ons!

De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben die van belang kan zijn. Ook heeft het onderzoeksteam contact met de Belgische politie voor het uitwisselen van informatie.
Hebt u informatie, deel die dan met ons:
- via 0900-8844 of Whatsapp (+31612207006)
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, geen naam noemen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen).

Onderzoek

We werken met een rechercheteam van 20 politiemensen aan deze zaak. Gisteren heeft het team Forensische Opsporing ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Ook hebben we een helikopter ingezet om foto’s te maken van de omgeving waar de vrouw is aangetroffen. Daarnaast zijn verschillende passanten gehoord. Morgen wordt er sectie verricht op het lichaam.

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: