Ga naar content

Politie zoekt getuigen van autobrand

Laatste update:

Voorburg - De recherche zoekt getuigen van een autobrand op maandagmiddag 11 maart aan de Van Leeuwenstraat.

Politieauto met zwaailicht

Rond 16.30 uur ontving de meldkamer een melding van een harde knal die was gehoord in de omgeving van de Van Leeuwenstraat in Voorburg. Ter plaatse troffen agenten een auto aan die deels in brand stond. De brandweer heeft enkele onderdelen van de auto gehaald en wist zo de brand te blussen. De auto is daardoor niet helemaal uitgebrand.

Vanwege de knal die voorafgaand aan de brand werd gehoord gaat de politie er vanuit dat de brand is aangestoken. Omdat dit incident overdag is gebeurd hopen we dat er mensen zijn die iets gezien hebben van deze autobrand.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Ook kunt u informatie melden via het Team Criminele Inlichtingen, via het nummer 06-57876279.