Ga naar content

Bureau Rijnmond gaat over de grens.

Laatste update:

Rotterdam - Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van politie en Openbaar Ministerie op TV Rijnmond, toont deze week onder andere beelden van een overval in Oisterwijk (NB).

Logo Bureau Rijnmond

Oisterwijk

Een moeder en haar zoon werden op zaterdagnacht 24 november door twee gewapende mannen overvallen in hun huis aan de Scheepersdijk. Zonder buit gingen de daders er weer vandoor. Een camera in de buurt maakte interessante beelden. Niet van twee, maar van vijf jongemannen, waarvan de politie denkt dat ze met de overval te maken hebben. Ook denk t de politie dat enkele verdachten uit Rotterdam afkomstig zijn.

Maassluis

Een horecaondernemer was in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 januari, om ongeveer  01.00 uur klaar met werken in zijn restaurant in Delft. Na het opruimen en schoonmaken is hij vertrokken naar zijn woning aan de  Burgemeester van de Brandelerlaan in Maassluis. Daar werd hij voor de deur van zijn woning overvallen door twee mannen. Er zijn beelden van de verdachten. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat de politie een belangrijke getuige zoekt.

Rotterdam

Woensdagmorgen 13  februari kwam er bij de politie een melding binnen dat er vier kogelinslagen in de ruiten van een kapperszaak aan de Jonker Fransstraat zaten. Er is van buitenaf op de kapperszaak geschoten. Van de schutter zijn beelden gemaakt. Ook zijn er wat opvallende kenmerken wat betreft zijn vervoer en kleding.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.