Ga naar content

Getuigen gezocht van overval op tankstation

Laatste update:

Mierlo - De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een tankstation aan de Geldropseweg in Mierlo.

Politielogo op zijkant politieauto

Rond 22.25 uur kwam een man de benzinepomp binnen gelopen. Op dat moment was alleen een medewerker in de winkel aanwezig. De man bedreigde de medewerker bij binnenkomst direct met een mes en eiste dat deze de kassa zou openen. Nadat de medewerker dat gedaan had, deed de overvaller een greep in de kassa en ging er vervolgens weer vandoor. Er raakte niemand gewond.
De gealarmeerde politie is direct een onderzoek gestart in en rond het tankstation. In de omgeving werd uitgekeken naar de dader en ook wordt bekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden zijn. Ook is de politie nog op zoek naar bruikbare tips.

Signalement

Man, blanke huidskleur, tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij droeg een zwarte muts en zwarte jas. Hij had een donkerkleurige sjaal voor het gezicht. Verder had hij nog een trainingsbroek en opvallende sneakers met een lichte zool aan. De man sprak Nederlands met een Brabants accent.

Tips

Weet u iets van deze overval of heeft u informatie die de politie mogelijk kan helpen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.