Ga naar content

Getuigen gezocht van beschieting woning

Laatste update:

Rotterdam - In de nacht van zaterdag op zondag is er met een vuurwapen geschoten op een woning in de Odastraat in Rotterdam. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Agent naast auto, van bovenaf gezien

De bewoners hoorden rond 01.30 uur een aantal harde knallen. Pas ’s ochtends zagen zij de gaten in de voordeur en in de woning vonden zij een aantal kogels. 
Politiemensen stelden onder meer een sporenonderzoek in en spraken met getuigen. Daar is onder andere uit naar voren gekomen dat er vermoedelijk een auto bij het voorval betrokken was.

Getuigen gezocht

Ondanks het feit dat er al veel getuigen gehoord zijn, is de politie toch nog op zoek naar meer informatie. Misschien dat er mensen zijn die videomateriaal hebben,
bijvoorbeeld van bewakingscamera’s. Als dat zo is, worden zij verzocht deze met de politie te delen. Dit soort geweld en intimidatie is immers onacceptabel. Wij moeten er met elkaar alles aan doen om de daders en de wapens van straat te halen.

 

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie of beelden die de politie kunnen helpen, belt u dan met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.