Ga naar content

Wie weet meer over vluchtende overvallers?

Laatste update:

Ammerzoden - Vier mannen hebben woensdagavond een huis aan de Hogesteeg in Ammerzoden overvallen. Het viertal kwam rond half 12 ’s avonds binnen en bedreigden een man en vrouw die daar aanwezig waren.

WhatsAp op telefoonscherm

Na een korte woordenwisseling zijn de daders gevlucht met onbekende buit. De man en vrouw zijn ongedeerd gebleven. Meteen na de overval werd de politie gebeld en startte er een onderzoek naar de daders.  De daders zijn waarschijnlijk in de richting van de Industrieweg gevlucht.

Bij het onderzoek hebben we met een helikopter en een speurhond gezocht. De daders werden ’s nachts niet gevonden. Daarom doen we een beroep op mensen die gisterenavond iets gezien hebben in de buurt van de Hogesteeg, of mensen die iets anders weten dat met deze overval te maken kan hebben.

Vragen

  • Wie heeft gisterenavond tussen 22.30 en 00.30 iets opvallends in Ammerzoden gezien, dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben?
  • Wie heeft de afgelopen dagen vier mannen gezien die zich verdacht gedroegen in Ammerzoden?
  • Het kan zijn dat de overvallers in hun vlucht kleding of buit hebben achtergelaten. Wie heeft er iets gevonden dat hiermee te maken kan hebben?
  • Wie heeft er camerabeelden waarop iets te zien is waarom de mogelijke daders te zien zijn?

Bel vandaag nog 0900-8844 om uw informatie te delen of vul het tipformulier in!

 

(2019122635 ^sk)