Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van afvaldumping

Gepubliceerd op:

Goes - Woensdagavond 20 maart jl. hebben twee mannen diverse plastic zakken met afval in de watergang langs de Elvis Presleylaan gedumpt. Het politieteam Oosterscheldebekken onderzoekt deze zaak.

Enkele getuigen zien die woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur twee mannen grote plastic zakken in de watergang gooien. Op het moment dat zij op de mannen aflopen om hen aan te spreken, rijdt een busje het parkeerterrein voor de Prinses Beatrixschool op. Het gaat om een donker gekleurde Mercedes Vito (nieuw model). De twee afvaldumpers stappen snel in en het busje rijdt weg richting de Van Hertumweg/Beukenlaan.

50-Tal verschillende broden

Vervolgens zijn de getuigen gaan kijken wat er precies in het water is gegooid. Zij zien dat de plastic zakken een 50-tal verschillende soorten broden, plastic afval, lege blikjes en drinkflesjes bevatten. Hierna is de politie op de hoogte gebracht. Helaas heeft geen van de getuigen de witte kentekenplaat van de Mercedes kunnen lezen. Wel weten zij te vertellen dat de afvaldumpers op dat moment donkere kleding en lange jassen met capuchons dragen. Hun gezichten zijn onherkenbaar bedekt door de capuchons.

Hebt u informatie?

Wij zijn op zoek naar mensen die op woensdagavond 20 maart jl. tussen 22.00 en 23.00 uur iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Elvis Presleylaan of het busje hebben zien rijden in de Van Hertumweg/Beukenstraat. In het bijzonder hebben wij belangstelling voor het nummer op de witte kentekenplaat van de donkere Mercedes Vito (nieuw model). Hebt u informatie die ons kan helpen bij ons onderzoek? Deel deze dan met ons via 0900 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 12007006. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800 7000 of vul het tipformulier in. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019065722