Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee mannen dringen woning binnen

Gepubliceerd op:

Breda - De bewoners van een woning aan de Haagweg zijn donderdagavond, net voor middernacht, erg geschrokken. Op het moment dat ze door de voordeur hun woning binnen gingen probeerde twee mannen op een scooter met hun mee te gaan. Na een worsteling vertrokken de mannen weer op de scooter.

Op woensdag 27 maart 2019 om ongeveer 23.50 uur kwam er bij de politie een melding binnen via een alarmcentrale van een overval op een woning aan de Haagweg. Verschillende politie-eenheden werden direct die kant op gestuurd. Ter plaatse troffen ze twee geschrokken bewoners. Ze bleken gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze verklaarden in het kort dat ze rond 23.40 uur hun woning aan de Haagweg hun woning binnen lopen. Op het moment dat ze door de deur liepen hoorden en zagen ze dat een scooter met twee mannen erop met hun mee reed de gang in. Er ontstond een vechtpartij waarbij de slachtoffers gewond raakten. De mannen op de scooter vetrokken toen weer onverrichter zaken.

Onderzoek en tips

De omgeving werd afgezocht naar de verdachten maar deze werden niet meer gevonden. Enkele getuigenverklaringen zijn opgenomen maar de politie wil graag zo veel mogelijk informatie en mogelijk camerabeelden van de route die de mannen afgelegd hebben voor en na het incident.

Heeft u tips of informatie, meld dit dan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Heeft u camerabeelden van de openbare weg in de omgeving van de Haagweg meld dit dan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.