Ga naar content

Onderzoek naar verdovende middelen Amerikalaan

Laatste update:

UTRECHT - Zaterdagmiddag 2 maart heeft er een brand gewoed in een woning aan de Amerikalaan. De brandweer had de brand snel onder controle en de geëvacueerde bewoners van het appartementencomplex konden later die dag weer terugkeren naar huis. Niemand raakte gewond. De recherche deed onderzoek en zoekt getuigen.

Politieauto met zwaailicht

Na de brand deed de recherche onderzoek in de woning. Daar troffen zij een partij verdovende middelen aan. Het onderzoek in de woning werd zondagochtend 3 maart weer hervat. Het pand en de aangetroffen drugs werden tot die tijd bewaakt door politieagenten met extra bewapening. Het onderzoek in de woning is afgerond. De aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

De recherche zet het onderzoek voort en roept getuigen, of mensen die meer weten, op om hun informatie met hen te delen. Mogelijk dat mensen verdachte personen of voertuigen hebben gezien die gelinkt kunnen worden aan het onderzoek. 

Uw tip

Heeft u informatie dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Liever Anoniem informatie tippen? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of maak gebruik van onderstaand tipformulier.