Ga naar content

Bureau Rijnmond toont beelden uit heel de regio.

Laatste update:

Rotterdam - Donderdag doet Bureau Rijnmond de hele regio aan. Van een diefstal in Dordrecht tot een aanranding in Bleiswijk. De politie hoopt dat de kijker van Bureau Rijnmond kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.

Logo Bureau Rijnmond

Bleiswijk

In Bleiswijk werd een 13 jarige jongen, die op de fiets onderweg was naar school, aangesproken door een man die hem een onzedelijk voorstel deed. Hij trok hem de bosjes in, maar gelukkig kon een voorbijganger vrij snel ingrijpen. Van de verdachte worden beelden getoond.

Dordrecht

Ook beelden van een bezoeker van een casino in Dordrecht. Deze man stal een tasje met geld vaneen andere bezoeker. Deze verdachte, bij sommigen kennelijk bekend onder de naam ‘Wim’ staat haarscherp op beeld.

Capelle aan den IJssel

Een juwelierswinkel in Winkelcentrum de Koperwiek is  zwaar gedupeerd nadat inbrekers voor zo’n anderhalve ton aan sieraden stalen. De politie is op zoek naar getuigen, informatie en natuurlijk …… de sieraden.

Berkel en Rodenrijs

Bewoners van een woning aan de Simon Vestdijksingel ontdekten, toen zij terug kwamen van vakantie, dat er was ingebroken in hun woning. Bij de inbraak werd de kluis gestolen en deze werd later, in de omgeving van de Leeweg, ongeopend teruggevonden. Er zijn beelden van de verdachten die met de, voor hen duidelijke te zware kluis, lopen te stuntelen.

Rotterdam

In een woning aan de Boermarke is op 8 februari jl een man neergeschoten. De politie heeft in deze zaak al een verdachte aangehouden, maar is nog op zoek naar twee anderen. Ook van hen worden beelden uitgezonden.

Help de politie deze en andere misdrijven op te lossen en kijk naar Bureau Rijnmond op donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.