Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Doorrijden na dodelijke aanrijding (update)

Laatst gewijzigd op:

Utrecht - In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 maart is een automobilist doorgereden na een dodelijke aanrijding op de Biltsestraatweg. Een 37-jarige man uit Zeist heeft zich inmiddels gemeld.

Detailfoto van een zwaailicht

Rond 04.20 uur werd een 21-jarige vrouw uit Utrecht op de Biltsetstraatweg, N237, door getuigen gevonden. Zij alarmeerden direct de politie en probeerden de vrouw te reanimeren. Een ambulance kwam, maar de vrouw overleed aan haar verwondingen. Uit onderzoek bleek dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk was aangereden door een automobilist in een grijs-groene Renault Scénic die doorreed zonder hulp te verlenen. De auto is tijdens de aanrijding beschadigd aan de rechtervoorkant.

Agenten zijn op zoek gegaan naar de automobilist, maar deze werd niet gevonden. Via Burgernet zijn meerdere oproepen uitgedaan en er vloog een politiehelikopter om overzichtsfoto’s van de plaats van de aanrijding te maken.

 

 

 

 

 

Bestuurder meldt zich

Inmiddels hebben we het onderzoek op het pd afgerond. Een 37-jarige man uit Zeist heeft zich op zondag 10 maart gemeld. We zijn met hem in gesprek. Verder hebben we een auto gevonden in Den Dolder. Al deze zaken moeten helderheid geven over wat er gebeurd is.