Ga naar content

Beveiliger aangevallen door man met verward gedrag

Laatste update:

Etten-Leur - Een beveiliger is dinsdagmiddag rond 17.45 uur op de Ridderstraat aangevallen door een 38-jarige man uit Brasschaat (België). De beveiliger raakte daarbij gewond. Agenten hadden grote moeite de verdachte onder controle te krijgen.

Volgens de beveiliger werd hij vanuit het niets, op straat, door de Belg aangevallen en onder andere tegen zijn been geslagen met een glazen fles. Ze raakten met elkaar in gevecht waarbij het slachtoffer mishandeld werd. Meerdere agenten kwamen ter plaatse en probeerden de verdachte onder controle te krijgen. De man schold de dienders uit en verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Ook probeerde hij de agenten te bespugen. Daarom kreeg de man een mondkap op. De Belg bleef echter slaande en schoppende bewegingen maken naar de dienders. Ook toen hij in de politiebus was gezet bleef hij gewelddadig.

Cel

De man is in een politiecel gezet. Dat kostte ook de nodig moeite, op het politiebureau probeerde hij een agent te slaan. De man is ingesloten en de politie heeft een verzoek gedaan aan de crisisdienst om hem te laten beoordelen op zijn geestelijke gesteldheid. De beveiliger heeft aangifte gedaan van mishandeling