Ga naar content

Deel uw informatie over de brute woningoverval

Laatste update:

Grijpskerke - De politie is volop bezig met de woningoverval, die zondagmorgen vroeg door drie gemaskerde mannen werd gepleegd. De politie dankt alle tipgevers en roept nogmaals op om beschikbare informatie te delen.

Forensisch onderzoek naar een vingerafdruk

Tot nu toe heeft de politie acht getuigen verhoord. Verder is  een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld, waarbij tientallen adressen zijn bezocht. Daarbovenop ontving de politie zeker vijftien tips van diverse mensen. De politie is bezig deze informatie te verwerken. De coördinator van het onderzoek is erg blij met de betrokkenheid van veel mensen bij deze grove overval: "Wij danken alle mensen, die tot nu toe informatie aan ons hebben doorgegeven. Wij merken dat de achterban van muziekfestival Hrieps groot is en dat mensen zeer geshockeerd zijn. Zij zijn zeer bereid om ons te helpen om deze zaak op te lossen. Ik roep meer mensen op om informatie - hoe klein het ook lijkt te zijn - met de politie te delen. Het is een ingewikkeld onderzoek, maar wij zijn vast besloten deze zaak op te lossen."

Weet u meer over de overvallers of de grijze auto?

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019109277. Hebt u relevante beelden van een bewakingscamera of dashcam? U kunt deze beelden uploaden via een meldformulier op www.politie.nl.