Ga naar content

Woningoverval Hrieps: Hebt u informatie over deze kleine én grijze auto's?

Laatste update:

Grijpskerke - Het politieonderzoek naar de woningoverval aan De Keizerstraat richt zich onder andere op twee auto's, welke mogelijk bij deze grove beroving betrokken zijn. Wie heeft beelden van deze twee auto's of heeft andere informatie?

Uit de analyse van de verhoren en de tips blijkt dat de overvallers mogelijk twee auto's hebben gebruikt, namelijk een kleine witte auto én een grijze auto. Van de witte auto is op dit moment alleen bekend dat het een klein model is. Het grijze voertuig is zeer waarschijnlijk een vierdeurs met geblindeerde ramen aan de achter-  en zijkant. Deze voertuigen zijn kort na de overval in Grijpskerke en Oostkapelle gesignaleerd.

Walcherse inwoners en bedrijven

De verdere vluchtroute van de daders is op dit moment niet bekend. Daarom doet de politie een beroep op particulieren én bedrijven op Walcheren, die bewakingsbeelden hebben en waarbij een deel van de openbare weg is opgenomen. Het gaat dan met name om die beelden, die in de nacht van de overval (zaterdag op zondag) tussen 02.00 en 04.00 uur zijn vastgelegd.

Passeert een van de auto's uw camera?

Wanneer één van de hierboven genoemde voertuigen uw camera is gepasseerd, of misschien wel beiden, dan vraagt de politie met klem om contact op te nemen. Bel: 0900-8844. Of via WhatsApp 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen (zie hieronder). Vermeld bij alle reacties zaaknummer 2019109277. Hebt u relevante beelden van een bewakingscamera of dashcam? U kunt deze beelden ook uploaden via een meldformulier op www.politie.nl.