Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Drugsdealer door de politie aangehouden

Gepubliceerd op:

Breda - Een 43-jarige Bredanaar is woensdag 15 mei 2019 omstreeks 18.00 uur tijdens een actie op de Academiesingel aangehouden ter zake het dealen van drugs. De politie verdenkt hem er van dat hij op straat zakjes wiet verkocht heeft.

Agenten surveilleerden woensdagmiddag in burger in het Valkenbergpark en nabij het Station, in het zogenaamde VAST gebied om drugsdealers op heterdaad te betrappen. Een van de agenten zag dat op de Willemstraat een bekende van de politie iets uitwisselde met een jongere man en een vrouw. Bij het nakijken van de beelden was inderdaad te zien dat er dingen werden uitgewisseld.  Enkele weken geleden was met hem al een ‘stopgesprek’ gehouden omdat hij wel een drugs kocht in een coffeeshop en deze dan op straat weer doorverkocht.  Agenten in uniform hebben vervolgens de 24-jarige man en een 22-jarige vrouw uit Polen gecontroleerd. Bij de man werd een zakje wiet aangetroffen.  

 

Nog een transactie

Ook werd vastgesteld dat deze dezelfde ‘verkoper ‘  iets overhandigde aan twee mannen op een fiets. Ook deze mannen werden door agenten in uniform gecontroleerd/ Het ging om twee Wit Russen (27 en 36 jaar) die toegaven dat zij voor tien euro wiet (Smoke)  bij die man hadden gekocht. Hierop werd  een 43-jarige Bredanaar als verdachte van drugs dealen aangehouden. Hij had 300 euro aan cash geld en een zakje wiet bij zich.