Ga naar content

Gestolen scheerapparaten gevonden dankzij alerte beveiliger

Laatste update:

Breda - Mede dankzij een alerte beveiliger heeft de politie aan de Backer en Ruebweg twee mannen aangehouden die mogelijk gestolen scheerapparaten bij zich hadden. De beveiliger had eerder op de dag de twee mannen gezien in het centrum van Breda. Daardoor was het tweetal eerder op de dag al gecontroleerd door de politie.

De beveiliger nam contact op met de politie omdat hij de twee mannen herkende van een mogelijke poging diefstal in Roosendaal. Agenten controleerden het tweetal op woensdag 1 mei rond 15.00 uur in het centrum van Breda. Hieruit kwamen geen bijzonderheden naar voren.

Tweede controle

Rond 16.00 uur kwamen de agenten de mannen weer tegen, maar nu op de Backer en Ruebweg. Omdat ze eerder verklaard hadden te waren afgezet in Breda maar nu zelf in een auto reden besloten de dienders ze aan de kant te zetten. Ze namen ook een kijkje in de kofferbak, daaruit kwam een tas tevoorschijn met daarin vijf nog in de verpakking zittende scheerapparaten. Omdat het vermoeden bestond dat ze van diefstal afkomstig waren zijn de mannen, 28 jaar en 30 jaar oud en zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.