Ga naar content

Politie onderzoek schietincident Allard Piersonstraat

Laatste update:

Rotterdam - De politie onderzoekt het schietincident op de Allard Piersonstraat, waarbij dinsdagavond een 31-jarige man uit Rotterdam zwaar gewond raakte. Ze komt daarbij graag in contact met getuigen.

Busje forensische opsporing

Getuigen meldden rond 21.00 uur dat zij een aantal knallen hoorden. Agenten gingen meteen naar de Allard Piersonstraat, waar ze een omstander hielpen die zich al om het slachtoffer ontfermde. Het slachtoffer is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

Een aantal agenten sprak met getuigen, terwijl andere politiemensen de omgeving uitkamden op zoek naar de verdachten. De Forensische Opsporing deed een uitgebreid sporenonderzoek. Toch is nog niet duidelijk wat de achtergronden zijn van dit schietincident en zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Getuigen gezocht

Alle informatie die meer duidelijkheid kan geven is welkom. Getuigen die nog niet met ons hebben gesproken, kunnen informatie doorgeven via het telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem kan ook via het nummer van Meld Misdaad Anoniem, 0800-6070.