Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Zware mishandeling Markerkant Almere

Laatst gewijzigd op:

Almere - Op zondag 26 mei 2019 heeft er rond 10.30 uur een zware mishandeling plaatsgevonden aan de Markerkant 11 te Almere. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Ook zijn ze op zoek naar een specifieke getuige die heeft staan filmen.

Politielogo op zijkant politieauto

Bij de mishandeling raakte een 38-jarige man zwaargewond. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en is daar overleden. De verdachte is direct na het incident gevlucht en nog niet aangehouden. De identiteit van deze man is bekend en op dit moment wordt er naar hem gezocht.

 

Er zijn in dit onderzoek al een aantal getuigen gehoord. Toch komt de recherche graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over deze zware mishandeling. Verder was de politie specifiek op zoek naar een blonde vrouw die het incident heeft staan filmen met haar mobiele telefoon. Deze vrouw heeft zich inmiddels gemeld.

Uw tip!

Heeft u informatie of beeldmateriaal dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u informatie over de verblijfplaats van de verdachte? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via 0800-7000.