Ga naar content

Jongen aangehouden voor schietincident

Laatste update:

's-Hertogenbosch - De politie hield maandagavond rond 19.30 uur een 17-jarige jongen uit Rosmalen aan. Hij wordt ervan verdacht dat hij zondagmorgen 26 mei geschoten heeft in de omgeving van de Torenstraat in ’s-Hertogenbosch. Daarbij raakte een 19-jarige man uit ’s-Hertogenbosch gewond.

In de boeien, aangehouden

Op zondagmorgen zou er rond 1.30 uur een conflict zijn ontstaan tussen een aantal mensen op straat. Daarbij werd uiteindelijk een vuurwapen getrokken en enkele malen geschoten.

Onderzoek

De politie is direct een groot onderzoek gestart en al snel kwam de 17-jarige jongen als verdachte naar voren. Uiteindelijk meldde hij zichzelf maandagavond rond 19.30 uur op het politiebureau aan de Vogelstraat in ’s-Hertogenbosch. Daar is hij aangehouden als verdachte van de schietpartij. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Getuigen

De politie is voor de volledigheid van dit onderzoek nog steeds op zoek naar getuigen. Met name naar mensen die het schietincident daadwerkelijk hebben gezien. Het gebeurde in het drukke uitgaansgebied van ’s-Hertogenbosch en er moeten welhaast getuigen van zijn geweest.  Zij kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).