Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Schoten gelost in Lombok

Gepubliceerd op:

Utrecht - In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei werden schoten gelost op twee bedrijfspanden in de wijk Lombok. Er is niemand gewond geraakt en de politie zoekt getuigen.

Detailfoto van een zwaailicht

Rond 4.10 uur kwam een melding van schoten bij het Moskeeplein. Agenten gingen er direct heen en vernamen tijdens deze rit dat er ook geschoten was op de Laan van Nieuw-Guinea. Op beide locaties werden sporen aangetroffen van een schietincident. De beschoten panden waren beschadigd. Getuigen vertelden dat de verdachten ervandoor waren op een zwarte scooter. Zij waren volledig in het zwart gekleed. Meerdere agenten hebben in de omgeving gezocht en er werd ook een politiehelikopter ingezet, maar de verdachten werden niet gevonden. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

Iets gezien?

De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de recherche in Utrecht via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.