Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte onderzoek Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes aangehouden

Laatst gewijzigd op:

Limburg - De gezochte verdachte van het incident op de Brunssummerheide en Scheveningse Bosjes is woensdagavond rond 22.30 uur aangehouden op de openbare weg in Zuid-Limburg. Zijn naam en foto werden eerder vanavond bekend gemaakt via een urgent politiebericht.

Hij wordt ervan verdacht dat hij op 7 mei 2019 op de Brunssummerheide (Heerlen) twee mensen heeft gedood. Ook wordt hij ervan verdacht dat hij op 4 mei 2019 een vrouw heeft gedood in de Scheveningse Bosjes te Den Haag.

De aangehouden verdachte zit in beperkingen. Lees meer over wat dit inhoudt via website OM.  Meer informatie kan op dit moment niet worden verstrekt.

Dank voor uw hulp!
Het onderzoeksteam wil burgers en media bedanken voor het massaal delen van de oproep. Alle tips die het onderzoeksteam heeft ontvangen, met uitzondering over de verblijfplaats van de verdachte, worden nog nader onder loep genomen. Het is belangrijk dat we een zo compleet mogelijk beeld van deze verdachte krijgen.

Voor meer informatie over deze zaak zie het zaaksdossier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/2019/10-onderzoek-brunssummerheide/de-zaak.html