Ga naar content

Op straat beroofd echtpaar in Opsporing Verzocht

Laatste update:

Mijdrecht - Op dinsdag 12 november besteedt het programma Opsprong Verzocht aandacht aan een beroving van een man en een vrouw voor hun woning aan de Roerdomp.

Opsporing verzocht

Op dinsdag 1 oktober werd het echtpaar rond 17.50 uur voor hun woning aan de Roerdomp beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten zij goederen afgeven aan de daders, die er na de beroving in een lichtkleurig bestelbusje vandoor gingen. De politie zoekt sindsdien getuigen van deze roof.

Toen de man en vrouw thuiskwamen en hun auto hadden geparkeerd, kwamen er twee mannen op hen af met een pistool. Onder bedreiging moest het stel eigendommen afgeven. De buren, die op het tumult afkwamen, werden vervolgens ook met het pistool bedreigd. De daders gingen er daarna met hoge snelheid vandoor in een lichtgekleurd bestelbusje.

Heeft u meer informatie?

De politie is vanwege deze beroving op zoek naar twee tot drie mannen. Wij zoeken getuigen die rond het tijdstip van deze beroving de verdachte mannen hebben gezien of via een andere weg weten wie het zijn. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen reageren, kunnen dit doen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 12 november om 20.30 uur op NPO1.