Ga naar content

Opsporing Verzocht: mishandeling conductrice

Laatste update:

Breda - Op zaterdag 28 september had een conductrice een korte discussie met een treinreiziger zonder geldig vervoersbewijs. Ze vertelde hem dat hij bij aankomst in Breda een geldig kaartje diende te kopen. Maar in plaats daarvan mishandelde de man haar op het perron.

Zwartrijder mishandelt conductrice

Wanneer de vrouw nietsvermoedend uitstapt, is op bewakingsbeelden te zien dat de zwartrijder vlak achter haar loopt. Dan slaat hij haar met volle kracht tegen het achterhoofd, waarna hij ervandoor gaat. De dader is een licht getinte man van zo’n 35 jaar, die opviel door zijn Vlaamse accent. Hij is rond 1,65 meter lang, tenger en heeft kort donker haar, opgeschoren aan de zij- en achterkant. Hij droeg een wit trainingsjack en een zwarte broek.
Bekijk deze informatie. 

Moord op Derk Wiersum

In de uitzending ook aandacht voor nieuwe sporen in het onderzoek naar de moord op advocaat Derk Wiersum. De Amsterdamse politie vermoedt dat het huis en de straat van de advocaat voor de moord al zijn geobserveerd. De rechercheurs hebben kunnen achterhalen dat er sinds augustus in ieder geval drie gestolen voertuigen zijn gebruikt om de woonomgeving van de advocaat te verkennen. Het gaat om de Opel Combo, waarvan al eerder foto’s naar buiten zijn gebracht, een Volkswagen Transporter en een Renault Megane.
Bekijk deze informatie.

Andere zaken die aan bod komen in de uitzending