Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte aangehouden in onderzoek dood Kelvin Maynard UPDATE

Gepubliceerd op:

Amsterdam - In het onderzoek naar de dood van de 32-jarige Kelvin Maynard heeft de recherche op 14 november november een verdachte aangehouden.

Kelvin Maynard overleed op 18 september 2019 na een schietincident aan de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost. Hij werd die avond rond 20.30 uur onder vuur genomen en overleed, ondanks reanimatie van hulpdiensten, ter plaatse. Sindsdien is de recherche bezig met een zeer uitgebreid onderzoek. Zowel op forensisch, technisch als financieel gebied wordt aan het onderzoek gewerkt. Dankzij dit onderzoek is op 14 november november een verdachte aangehouden. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

UPDATE

De op 14 november aangehouden verdachte in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard is vandaag, 15 november, heengezonden. Hij is aangehouden op verdenking van witwassen en blijft een verdachte in het onderzoek, maar de recherche gaat er op dit moment niet vanuit dat deze verdachte direct betrokken is bij het schietincident zelf.