Ga naar content

Getuigen gezocht van mishandeling op hockeyfeest

Laatste update:

Vlissingen - De politie is een onderzoek gestart nadat twee personen aangifte hebben gedaan van mishandeling op een feestje van een sportclub aan de Sportweg. Een van de slachtoffers liep hierbij een gebroken kaak op. We zijn op zoek naar getuigen van deze mishandelingen. Mogelijk dat er ook meerdere slachtoffers zijn die zich (nog) niet bij de politie gemeld.

Het feest vond plaats van zaterdagavond 9 november op zondagnacht 10 november in het clubgebouw. Een 19-jarige feestganger liep rond 01.30 uur de toiletruimte in en ziet dat een bekende (is niet bij politie bekend om wie het gaat) van hem een klap op zijn hoofd krijgt. De jongeman loopt naar degene toe de klap uitdeelde en sprak hem aan. Vervolgens krijgt hij zelf een duw en valt. Een kwartier later gaat hij naar buiten en ziet degene die hem de duw gaf en vraagt hem waarom hij dat had gedaan. Hij krijgt een forse klap tegen zijn gezicht en viel weer op de grond. In het ziekenhuis bleek dat zijn kaak op meerdere plekken was gebroken.

Nog een mishandeling

Een uur later zo rond 02.30 uur staat een 20-jarige jongeman buiten bij zijn toen een jongeman naar hem toekomt en een fietslampje afpakt. Hij vraagt de jongen wat hij doet en de jongen reageert uitdagend met een “ wat wil je doen dan” en maakt een vuistbeweging. Ook dit slachtoffer krijgt een flinke klap op zijn gezicht en valt van zijn fiets. Vervolgens wordt hij door meerdere jongens geschopt.  Beveiligers schoten te hulp en hebben de jongens verder tegengehouden.

 

Getuigen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de beide mishandelingen bij het feest. Het is nog onduidelijk of het om de zelfde dader gaat. We roepen jongeren die iets gezien hebben of meer informatie hebben over de incidenten om dit bij de politie te melden. Graag komen we in contact met de jongere die als eerste werd geslagen in de toiletruimte of als je slachtoffer bent en je nog niet gemeld hebt. Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Meld je liever anoniem: 0800-7000. Je kunt ook een tipformulier invullen.