Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van een overval op een drogisterij

Laatst gewijzigd op:

Leersum - Op zaterdag 2 november krijgt de politie een melding van een oplettende inwoner, die rond 17.50 uur een jongeman met een steekwapen een drogisterij aan de Honingraat ziet binnen gaan. De medewerkers van deze winkel worden vervolgens bedreigd en overvallen. De politie zoekt getuigen van deze overval.

Rond sluitingstijd loopt een jonge man de drogisterij in. Ook een medewerkster, die de buiten opgestelde spullen aan het binnenhalen is, ziet dat de man in het bezit is van een steekwapen. De man loopt richting de kassa en bedreigt de daar aanwezige medewerksters. Vervolgens doet hij een greep in de kassa en loopt snel de winkel uit in de richting van de Doctor W. Dreeslaan.

Signalement

Het signalement van de overvaller luidt als volgt: een blanke man van rond de 20 jaar oud, zo’n 1.85m lang met een normaal tot slank postuur. Hij droeg die zaterdag een (leger)groene trui met capuchon, met op de voorzijde een opdruk in lichtkleurige letters. Onder zijn capuchon droeg hij een zwart petje met op de voorzijde witte letters. Daarnaast droeg hij een donkerblauwe spijkerbroek en witte sneakers.

Hebt u iets gezien?

De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben over deze overval. Heeft u de man bijvoorbeeld zien wegrennen? Wellicht heeft u camerabeelden of via iemand anders informatie over de verdachte? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via 0900-8844 of het online tipformulier. Liever anoniem melding doen? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.