Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht beroving fietser

Gepubliceerd op:

Maarssen - Op zaterdagavond 19 oktober omstreeks 21.40 uur is een fietser beroofd van zijn persoonlijke goederen.

Poging doodslag door stenen op de weg

Die avond fietste het slachtoffer langs de skatebaan naar de Boomstede, bij de speeltuin in de Valkenkamp in Maarssen. Daar zag hij een drietal jongens op een bankje zitten. Hij werd door hen tot stoppen gemaand en werd onder bedreiging van zijn Airpods, Iphone en portemonnee beroofd.

Signalement
Van twee van de drie daders zijn signalementen bekend:

  • Eén van de daders had een licht getinte huidskleur, een stevig postuur en hij was ongeveer 1.80 - 1.85 meter lang. Hij droeg een donkerblauw trainingspak van Nike en een The North Face jas met een wit logo op één van zijn schouders. Daarnaast had hij een beige Gucci pet met geruit patroon op zijn hoofd. Zijn haar hing in een staartje uit de achterkant van de pet en was zwart van kleur.
  • De tweede dader had een donkere huidskleur, was ongeveer 1.75 meter lang en droeg een lange zwarte winterjas waarvan hij de capuchon over zijn hoofd had getrokken.
  • Van de derde dader is helaas geen signalement bekend.


Getuigen gezocht
De politie doet onderzoek naar dit incident en is op zoek naar getuigen. Heeft u die maandagavond rond 21.40 uur bij de skatebaan in Maarssen iets opvallends gezien of heeft u meer informatie over  identiteit van de daders? Wij komen graag met u in contact via 0900-8844 of via het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen en anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van Meld Misdaad Anoniem.