Ga naar content

Verdachte aangehouden voor 3 insluipingen

Laatste update:

Vught - Zaterdag hield de politie rond 17.00 uur een 22-jarige man aan voor drie insluipingen die hij eerder die middag pleegden.

Aanhouding verdachte handboeien daglicht close

Eerder op de middag werd een insluiper overloper door een bewoonster aan de Prinsenhage. De bewoonster zag plots een man in haar woonkamer staan. Met de portemonnee van de bewoonster vluchtten de dader de woning uit. De vrouw belde direct de politie en kon een goed signalement van de dader geven. Een burgernet melding werd verspreid en met meerdere eenheden werd naar de man gezocht.

Niet veel later hoorden de collega’s dat er opnieuw twee insluipingen waren geweest aan de Willem van Oranjelaan en de Vughterweg. De bewoner aan de Willem van Oranjelaan kon de man zelfs op de foto zetten voordat hij de woning zonder buit uit vluchtte. Toen de bewoonster aan de Vughterweg gerommel in haar woonkamer hoorde en een kijkje nam, zag ze een onbekende man staan. De man verliet ook hier de woning zonder buit.

Opnieuw werd er door de collega’s een zoektocht ingesteld naar de verdachte. Met resultaat; hij werd door hen gezien in de omgeving van Vughterweg. De verdachte werd aangehouden. Hij zit nog vast voor verder onderzoek.