Ga naar content

Politie onderzoekt ramkraak bij juwelier en zoekt getuigen

Laatste update:

Den Haag - De recherche van het politiedistrict Den Haag-Zuid doet onderzoek naar een ramkraak bij juwelier Zümrüt aan de Dierenselaan vannacht.

Politieauto

Omstreeks 03.30 uur ging het inbraakalarm af bij de winkel waarna de politie werd geïnformeerd. Kort daarna werd gemeld dat het een ramkraak betrof waarbij een auto tegen de pui van de juwelier was gereden. Binnen werden vernielingen gepleegd aan de glazen vitrines waarna er sieraden werden weggenomen. Volgens getuigen zijn na de kraak twee verdachten weggereden op motorscooters in de richting van de Harderwijkstraat. De bestuurders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg geen helm. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd blijkt van diefstal afkomstig te zijn.

Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek en de auto is in beslaggenomen voor nader onderzoek. De recherche verzoekt getuigen zich te melden bij politie Zuiderpark via 0900 – 8844.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=YMt4wSrl9Aw