Ga naar content

Getuigen aanrijding fietsers Vondelpark gezocht

Laatste update:

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 september heeft in het Vondelpark een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers. Hierbij is één van de fietsers zwaargewond geraakt. De politie doet onderzoek naar deze aanrijding en zoekt dringend naar getuigen.

Rond 00.10 uur vrijdagnacht komt de melding binnen dat twee fietsers tegen elkaar zijn gereden in het Vondelpark ter hoogte van de Vondelbrug. Ter plaatse blijkt dat één van de twee bestuurders gewond en niet meer aanspreekbaar is. Dit slachtoffer, een 24-jarige vrouw uit Duitsland, wordt met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurder, een 25 -jarige man eveneens uit Duitsland, houden agenten aan op verdenking van rijden onder invloed.

Onderzoek en getuigenoproep

Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doet onderzoek naar deze aanrijding en spreekt graag met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Heeft u informatie over dit incident, maar dit nog niet doorgegeven aan de politie? Neem dan contact op via 0900-8844. Via het tipformulier kunt u ook uw informatie en eventueel beeldmateriaal delen met het onderzoeksteam.