Ga naar content

Politie onderzoekt autobrand, getuigen gezocht

Laatste update:

Nijmegen - De politie is een onderzoek gestart nadat afgelopen nacht een auto in brand werd gestoken op de Lankhorst 46e straat. Een naast geparkeerde auto vloog ook in brand. De politie zoekt getuigen die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak.

agente bakent gebied af met afzetlint

De brand werd omstreeks 22.00 uur ontdekt. De brandweer bluste de brand en de politie startte direct een onderzoek. Zo werd al een buurtonderzoek uitgevoerd. Ook werd al snel duidelijk dat de in brand gestoken auto als gestolen te boek stond.

Heeft u iets opvallends gezien?

We zoeken getuigen van de autobrand van afgelopen nacht. Heeft u iets gezien wat kan helpen in het onderzoek? Of misschien heeft u camerabeelden waarop rond 22.00 uur iets opvallends te zien is? Bel dan 0900-8844. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl .

Camera in beeld

De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen. Om te weten waar camera’s geïnstalleerd zijn en wat zij ‘zien’, maakt de politie gebruik van een databank, genaamd ‘Camera in Beeld’. Met deze databank kan de politie nog sneller zien waar in de buurt van een misdaad (bijvoorbeeld een brandstichting) zich camera’s bevinden die mogelijk beelden van de dader hebben. Hierdoor kunnen daders sneller worden gepakt. Op www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html staat alle informatie over hoe het werkt en hoe u zich kunt aanmelden.

2019415761 FB